Baby membuang sikit sikit

Hi nak tanya macam mana nak bantu baby supaya dapat popo dengan lancar ? 1 hari lepas baby kena kembung perut lepastu dah letak minyak dah urut kembung dah hilang tapi saya perasan baby jadi kerap kentut tapi kentut sekali keluar najis dia tapi memang secoit je . Baby ada membuang macam biasa tapi asal kentut je dia terkeluar sekali isi juga. Ada yang pernah hadapi masalah yang sama tak ?

1 Balas

saya Rasa normal kot baby Kentut keluar najis...ank saya pon mcmtu ...cuma jgn berhenti sapukn minyak di perut untuk kelegaan ..nnti dia akn masa poop Banyak ad masa dia poop secoet je

2w ago

Oh normal, okayss thank you syiqah 🌸