Breastfeeding

Hi nak tanya macam mana mommies fully bagi bfeed? Sekarang saya campur bfeed dan susu formula sebab baby kuning dan sy darah group O . Lepas baby turun kuning ingat nak fully bfeed. Boleh ke nak bfeed tapi siang je direct tapi kalau baby terjaga nak susu saya guna susu yang dah pam letak dalam botol ?

1 Balas

sya pun drh O bby kuning tnggi smpai kena than wad tpi sehari je sbb kuning dh rendah dlm 5 hri kuning dh discharge clear sbb sya pamp susu bdn pstu letak botol susu bgi dia minum selalu sbb klau direct bf dia skit je hisap sbb trtido. klau botol byk boleh tgk brp ml & oz. skrg sya pagi direct bf malam bagi susu bdn pam letak botol je

3w ago

Kene letak dlm chiller.