Berat baby

Nak Tanya, lau masa 31 weeks berat baby 1.4kg, agak2 masa lahir nnti potensi brapa kg ye mommy? ☺️☺️

12 Balas

sy dlu bby kecik jgk...awl2 bersalin normal xde pape.tp lama2 lps satu2 mslh timbul.dan akhirnya ank sy di jemput ilahi...bby xckup berat byk risiko sis...tp sy rs sy tahu knp bby sy kurang berat.sbb dlu pregnant sy xjg sgt pemakanan.result sy selalu anemia.ubat sy xmkn mn sbb ms tu alahan bau kuat.skrg sy sdr betapa pentingnya pemakanan ibu semasa mengandung..now sy pregnant lg.tp bby sy besar plk dh dlm perut😅 hrp2 klua nnti sihat la dia.insyaAllah..