Berat baby

Nak Tanya, lau masa 31 weeks berat baby 1.4kg, agak2 masa lahir nnti potensi brapa kg ye mommy? ☺️☺️

12 Balas

Saya pun 31weekS nnti kna scan lagi kata doc bby kecik.. scan 28weeks tu 989gm x smpai 1kg... X pa la sis bby kcik jnji sihat ckup sifat pe sume alhamdulillah laa kan... Sbb bila klua nti 2kg lbih jgk... Ank sya yg 1 2 3 smuaa berat 2kg lbih tym 28weeks tub2 klua jaa 3.7/ 3.7/ 3.4 🤣🤣... Klau kcik snng sikit nak teran bila bsalin x perlu tenaga bnyak kot ahahahha 😊

4y ago

tu la syukur sgt