PUTING BABY

Nak tanya la.. baby sy insya Allah 11/2 ni genap sebulan..baby mmg Full BF sekali BF tu mmg dua2 belah.. tp sy perasan masa menyusu kadang tu dia x hisap pun... dia cuma nak letak mulut diputing payudara je.. jdnya boleh ke sy nak bg dia hisap puting baby tu?? Org kata tu penyebab baby kembung perut.. betul ke?? Apa pandangan mummy2 semua?

1 Balas

Boleh je cuma kena cari puting yg sesuai...yg elak dr kembung. Sy taktahu brand apa sbb sy pun tak bg

4y ago

Wah.. terima kasih sgt. Membantu 😊😊 okay la nnti sy cri yg mcm ni 🤗