Newborn girl

Nak tanya kenapa ada darah keluar mcm ni ye? Baby baru 6 hari. Perlu ke saya risau atau adakah ini normal. Sorry gambar kotor sikit ye#advicepls #1stimemom #pleasehelp #firstbaby

Newborn girl
22 Balas

normal.. anak pempuan sy baru lahir dlu mcm ni juga, nurse ckp lebihan darah mase bby dlm perut..

Tanya Dr/nurse. Saya baca ini mini period. Anak saya tak ada pula keluar mini period ni skrg dh 6 bln.

Rasanya kencing kristal doct pernah gtau dulu sbb bby girl i dulu mcm ni

Normal sis. Biasa ambil masa smnggu gitu. Sbb hormon. Tp utk kpastian boleh g klinik ya

kalau baby girl normal sis. sbb masa dlm perut ade hormon ape ntah kongsi dgn makny..

Normal je tu. Hormon mommy. Nak betul2 pastikan boleh pegi klinik untuk check

normal tu.. anak amik hormon mak. anak sedara saya ada sorang yg macam. ni

norml..ank no 2 sy dlu mcm ni..pakej tetek.de susu...skrg dh 8 thn die

Anak sy pun macam ni, Dr kata normal

anak sya yg 1st pernah camni sis.. normal tu