Selamat petang ibu2 semua..

Nak tanya ibu2 siapa pernah scan kandungan ada 2 kantung..so maknanya bby kembar..tp bila scan kali ke-2 kantung jadi 1..makna ada 1 bby je..siapa pernah mcm tu ye.. suami jadi kecewa pula x dpt bby kembar.. tp sy tetap brsyukur dgn bby ni.. janji keluar sehat dan cukup sifat.. Sy sertakan gmbr scan ye..

Selamat petang ibu2 semua..
13 Balas

Saya! Masa memula scan 2 kantung.. satu dah ada heartbeat satu lg kosong. At first doktor kata kembar tapi end of 1st trimester tak jadi satu lagi tu then jadi satu kantung je skrg. vanishing twin syndrome katanya. sorg lagi sihat membesar dh 20 weeks Alhamdulillah