HAMIL SEMULA LEPAS KEGUGURAN ?

Nak tanya ibu² kat sini..lepas keguguran berapa lama ye nak lekat lagi ?

23 Balas

Hi sis. Lebih baik dlm tempoh setahun bru sis rncng nak hamil balik. Utk mrehatkan rahim. Memng rasa sedih stlh keguguran di awl khamilan. Ambi msa utk baikkan hati dn ksihatan kt. Jgn bersedih. Biasanya mslh kantung kosong disbbkan chromosom llki/prempuan lebih/kurng. Maka itu genetik abnormal. Dn janin tdk terbentuk. Jika tjdi bgni janin yg tbentuk tak abnormal even dilahirkn.