Pengalaman bersalin czer

Nak tanya ibu ibu yg dah ada pengalaman bersalin czer . Sakit ke semasa operate tu ? Sedar atau tido ? Berapa lama nk ambil masa ke toilet selepas czer ? #firstbaby #pregnancy

6 Balas

Lepas kena bius terus tak rasa apa, sedar2 je dah siap jahit. Lepas dah cabut tiub urinal bag tu baru terasa sakit. Masa nk ke toilet tu seksa sikit sbb rasa tak confident nak turun dari katil, jalan nak ke toilet pun ambil masa sambil pegang perut