Pengalaman bersalin czer

Nak tanya ibu ibu yg dah ada pengalaman bersalin czer . Sakit ke semasa operate tu ? Sedar atau tido ? Berapa lama nk ambil masa ke toilet selepas czer ? #firstbaby #pregnancy

6 Balas

pengalaman czer saya, saya kena emergency czer. ambil masa lebih kurang 20 minit untuk czer. saya masih sedar dgn suntikan bius. saya masih boleh tengok procedure czer. boleh rasa org sentuh tapi tak rasa sakit. lepas czer, saya ambil masa lebih kurang 12 jam ke toilet. tapi pastikan you kencing. kalau tak, boleh akibatkan UTI.