overdue...

Nak tanya dngan ibu2 kat sini , siapa pernah kna induce ..? Sy overdue smpai hari nie blom ada tanda2 lgi baby mau kluar , hari isnin nie 28.9.20 trpaksa p serah diri , tinggal 1 hari lgi , takut , smua adaa , so kpada ibu2 yg pernah kna induce @ masuk belon cuba kongsi sikit ..? pngalaman anda ... tQ

8 Balas

🙋...gdm n 38w induce..sktnye xtw nk kata tp istfr byk2..nurse aja time skt dtg tarik nafas dlm2 n slowly hembus..bykkn jln trn naik tgga,jln itik..semoga dipermudahkan semuanya..in shaa Allah 🤲