overdue...

Nak tanya dngan ibu2 kat sini , siapa pernah kna induce ..? Sy overdue smpai hari nie blom ada tanda2 lgi baby mau kluar , hari isnin nie 28.9.20 trpaksa p serah diri , tinggal 1 hari lgi , takut , smua adaa , so kpada ibu2 yg pernah kna induce @ masuk belon cuba kongsi sikit ..? pngalaman anda ... tQ

8 Balas

sy pernah kena induce...mmg skt..pkul 12 tgah mlm strt skt..smpai pukul 5 pg baru bersalin😅😍..syukur alhamdulillah semua selamat..