Tanda mengandung

Nak tanya ada x kat sni yg pengalamn mengandung, seminggu sebelum due period,sakit perut mcm sengugut on off,ank pertama dlu tarikh period tu bru sakit mcm sengugut ni ln pulak.

2 Balas

sy msa tak thu diri pregnant mmg senggugut..tp sakit lagi sengugut pregnant dari haid ..kalau sya lah 😂 ingt haid asyik mkan ubat than sakit je sbb tak tahu msa tu..last thu kandungan bru je 5w check kat pakar..nsb bby ok je takde effect apa sbb mkan ubat yg tak bleh .. skrg dh msuk 34w ..ikut org jugak .. tkut awk nak priod..lebih baik check guna upt..sy dlu check 14 hari lewat haid

actually symptom mengandung n period lebih kurang je. jd jwpan tepat melalui upt.