TWIN, Tapi dc xsure lagi sebab sec baby kantung kecil xjelas sgt

hi nak tanya, ada tak yang preg twin..? macam mana detect..? sbb saya dc scan ada dua kantung, tapi yg kantung ke dua tu xjelas sangat, preg baru 4w,, share pengalaman please🥹 FIRST BABY #bantujawab #ingintahu #firstmom #bantusharing

2 Balas

sama lah doc cakap macam tu jugak masa 6weeks , tapi dah 10weeks doc nampak macam 1 pulak . jadi saya x pegang pun yg twins

masih awal lagi untuk detect, 8w keatas nanti kena repeat scan.