Track waktu ovulasi (subur) guna opk

Nak tanya. Ada tak mommy yg berjaya pregnant hasil guna opk? Mommy dapat opk positif CD yg ke berapa?

2 Balas

saya 🙋 tahun lepas .. mmg plan pregnant dari bulan 12/2022 .. lepas hbis period, tggu dulu dlm seminggu kot, xingt dah, okay naik double line opk .. 3hari tu kena bersama berturut2 .. xde rezeki lagii, cuba pula bulan 1/2023, buat step yg sama .. alhamdulillah, berjaya lekat .. time nk bersama tu, mmg 3hari straight guna opk sbb nk tgk pekat lagi tak line, bulan 2 xdtg period, bulan 3 terus test upt.. mmg double line sbb jenis period teratur 🥰🥰

saya. dapat +ve CD19