JOM Menang Baucar RM100 Dari Summer Love!

Nak menang baucar RM100 tak Mommies? Kalau nak jangan lupa sertai contest mudah kami ni tau! Klik link di sini: https://community.theasianparent.com/contest/menang-voucher-rm100-dari-summer-love/1381

JOM Menang Baucar RM100 Dari Summer Love!
30 Balas

DONE FOLLOW IG SUMMER LOVE❤️ Betul2 IN LOVE bila scroll website Summer Love. Walaupun saya seorang ibu muslimah tetapi fashion yang ada di Summer Love boleh digayakan dengan gaya muslimah yang trendy dan masih mengikut kewajipan untuk menutup aurat. Terlalu banyak pilihan hati bahkan jika rezeki untuk memenangi voucher, saya tetap akan menambah wang bagi membeli apa yang saya inginkan jika ia tidak mencukupi. Terlalu rambang dibuatnya. Aksesori juga teramatlah menambat hati saya tetapi lebih ditambat pada fashion apparel. Sungguh tak mampu buat pilihan. Semoga ada rezeki buat saya yang dah lama tak shopping untuk diri sendiri kerana pada saya anak-anak dan keperluan keluarga adalah keutamaan tapi tak salah jika reward diri sedikit untuk jenama Summer Love yang sememangnya sangat-sangat LOVE. Saya memilih design2 yang tertera kerana ia nya antara pakaian yang dah lama saya inginkan dan hanya mampu letak di troli shopping sahaja tanpa check out. Semoga ada rezeki buat saya. 🤲🏼Thank you TAP & Summer Love atas penghargaan pada ibu2 terutama housewife macam saya🥰❤️ #TAPxSUMMERLOVE

DONE CLICK JOIN CONTEST ✅ DONE FOLLOW IG : SUMMER LOVE ✅ DONE SCREENSHOT ITEM THAT I LOVE ✅ ***SUMMER LOVE DOUBLE FLAP POCKETS JACKET WITH BUTTON*** Jika saya terpilih untuk menang hadiah baucar RM 100 dari SUMMER LOVE sempena hari lahir saya tidak lama lagi pada 31 Januari ... Saya memilih untuk membeli dan memiliki Double Flap Pockets Jacket with Button kerana saya sangat suka dengan design jaket ini . Dah lama saya mencari jaket design yang unik seperti ini untuk menambah koleksi jaket yang sedia ada. Moga ada rezki saya sempena hari lahir nanti.. 😍😍😍..aamiin..Terima Kasih SUMMER LOVE dan TAP 😉✌🏻

Done follow✅ Bismillah 💚, Jika saya terpilih untuk menang saya akan beli Summer Love Denim Tie-Front Blouse With 1 Free Patch kerana sangat berstyle, simple, bajunya labuh menutupi punggung & berlengan panjang. Tambahan pula sesuai untuk breastfeeding bayi saya sebab ada butang didepan. Lastly, saya suka warna biru 💙. . Blouse Summer Love dipakai jelita, Aksesori Summer Love penambah seri, Hati saya sudah jatuh cinta Kerana ianya seindah bidadari. . Summer Love ada pelbagai warna, cantik dan elegant memikat sanubari, Koleksinya buat hati terpesona, Boleh dipakai setiap hari.

i am done all the task😄 Done follow Instagram Summer Love💖 Sekiranya ada rezeki saya,why i choose this item sebab nak happykan husband..Sejujurnya saya tidak bekerja dan seorang suri rumah sepenuh masa😖😭..and nak beli sesuatu pun tak mampu lagi sebabkan utama pada anak of course tak dapat beli hadiah untuk husband because faktor kewangan..anniversary plus birthday..x mampu utk beli apa2.I really happy kalau dapat hadiahkankan husband gelang dari sumber love.Sangat2 appreciate also happy tak terhingga.Semoga ada rezeki saya impian untuk memiliki item from Summer Love😍

Done All Step ✅ Jika saya dipilih menjadi salah seorang pemenang dalam pertandingan ini, saya akan membeli SUMMER LOVE DENIM TUNIC (with 1 free patch) kerana tunic ini sangat versatile, nampak ekslusif serta elegant. Nampak sangat cantik,dan saya pula tidak pernah ada baju denim seperti ini. Tambahan pula ada patch yang menonjolkan keunikan tunic ini sendiri dimana ia tidak dapat di mana² selain di Summer Love 🥰 semoga ada rezeki untuk saya memilikinya. InshaAllah .. Thank you in advance team Summer Love & The Asianparent ❤️

Done follow ig Summer Love. Jika saya terpilih untuk menang, bangle ini yang menjadi pilihan saya. Memiliki Bangle adalah impian kecil sy, barangan aksesori seperti bangle ini sememangnya menjadi keminatan saya. Berhias secara sederhana namun nampak elegant, bangle ini yang mencuri pandangan mata saya. Saya dahulukan ucapan terima kasih sekiranya saya terpilih. Love it so much ❤️

SUMMER LOVE DENIM DRESS WITH 1 FREE PATCH ❤️❤️❤️ Saya akan pilih dress ni sebab ia labuh, selesa dan memang sesuai dengan gaya saya. Tambah pula dengan butang baju yang boleh dibuka untuk penyusuan badan, sangat sesuai untuk saya yang ada bayi kecil. Semoga ada rezeki untuk saya dan bayi 🥰 Terima kasih Summer Love dan TAP 👍😍❤️

Jika saya menang baucer Rm100 ringgit.. Saya nak beli denim ini.. Sebab simple dan bergaya.. Tak perlu lgi saya lama mencari baju.. Sebab badan sy susah cari baju.. Sebab sy berisi😟😟.. Tak perlu lagi saya nk lama2.. Dan mempercepatkan rutin harian sy untuk berjalan... Kerana selesa

Saya akan pilih Skirt Denim Flare ni kerana saya sukakan koleksi denim dan belum ada lagi skirt denim material. Design skirt ni pon lawa dan sesuai utk dipadankan dengan blouse. and for sure, mommy akan nampak stylish 😍😍. semoga ada rezeki untuk memenangi baucer ni. Tq. 😘😘

DONE FOLLOW IG SUMMER LOVE "Jika di beri peluang dan nasib berpihak pada saya.. saya memilih item bangle gold ini sebagai tebusan baucar RM100 sebab ia menarik perhatian dan sangat elegan bila di pakai.. semoga rezeki saya dan bakal baby saya yang bakal lahir bulan 4..inshaaALLAH.