Sakit dekat pusat

Na tanya siapa di sini masa mengandung perna terasa sakit sgt² dekat pusat.. Tak apa skjp ini lama sgt sakitnya mcm di tekan dri dlm pusat... Apa punca nya ya.. Cz tiba² saja dtg sakitnya...

4 Balas

Sy prnah... Org ckp sbb pusat nk tsmbul kluar.. Tp sy x pun hmpir2 je 😅...rsenye Normal je tu.. Baby dlm perut mkin mbesa dia mnolak pusat kite haha

Saya pun rasa yang sama. Lagi sakit bila duduk atas lantai nak bangun berdiri. Macam kena pisau sakit dia tu

5y ago

Betul 2.. Mcm mna kita gerak pun susa sgt sbb terasa sakit yg kuat sgt.. Bru ambil masa yg lama utk hilang sakitnya...

Sye bap2 perut boleh tahan...yg xtahan...belakang ni...mcm nk patah

normal