Baby wipes pilihan Ibu?

Hi mummies, sy ftm ☺️ Sy tgh survey baby wipes utk anak bakal lahir nanti Apakah baby wipes pilihan ibu semua? #bantusharing #firsttimemom #ingintahu

50 Balas

Bagi saya la ya sis. Sy beli di kedai eco atau kedai murah yg fragrance free…lembut, strectable, lebih lembap dn tahan xkering. Sy dh pakai huggies, anakku, fiffy, drypers, diapex, applecrumby..smua jenis y bila x ttup rapat akan kering, ada y kasar, x bole strect…bagi saya la…

1y ago

me too..sy beli shopee brand biasa2 ja. yg penting xda apa2 pewangi. sbb dh try anakku, pureen..dedua kering & xda tekstur. nak mengelap tu x best. yg murah jgk basah elok.