Baby wipes pilihan Ibu?

Hi mummies, sy ftm ☺️ Sy tgh survey baby wipes utk anak bakal lahir nanti Apakah baby wipes pilihan ibu semua? #bantusharing #firsttimemom #ingintahu

50 Balas

sis..beli baby wipes yng fragrance free.... sbb hri tu nurse suruh pack baju baby ke hospital.. siap pesan x payah letak apa2 pewangi /nila..takut baby allergic....beli item baby sy x pilih yng ada fragrance....pureen baby wipes yng fragrance free pun ok...

1y ago

Fiffy pun okay jugak..beli brand yang khas utk baby...... mcm pureen/fiffy/anakku.. beli dlm kuantiti sikit..try dulu... tengok kulit baby sesuai ke x ... kalau sesuai bru beli byk..sama jugak utuk sabun mandi/lotion semua kena try n error..sy beli travel package je dulu..kalau serasi dgn baby bru beli yng besar...kalau wet wipes jenis biasa tu x sesuai utk baby...