NORMAL KE

hi mummies , skrg anak sye 3bulan aritu checkup 3 bulan berat die turun normal ke mummies? ibu sye kata normal sebab dia da nk pandai meniarap so berat dia akan turun sbb nk seimbangkan badan dia , btul ke? xpi tinggi die normal je berat je x ... kalau still x naik nnty checkup 4 bulan biasanya nurse akan buat ape ye? bleh x mmies share pengalaman mcm sye hadapi skrgg

3 Balas

turun banyak ke? kalau ikut graf patutnya kena naik. baby menyusu okay tak? susu ikut timing ke ikut cue baby?

selagi baby punya berat ikut graph dalam buku, should be okay je

1d ago

tq sis

Kalau berat ikut graph okay takda pape masalah sis

1d ago

tq sis