Ada saya gugur?

Hi mummies. Saya newbie baru sahaja berkahwin. Dah lmbt sebulan period. Baru terjadi benda ni pda saya adakah saya gugur. Sebab darah tak kluar bnyak macam darah gugur atau peirod 🥲

Ada saya gugur?
12 Balas

ade buat upt x sblm tu? kalau double line, terus bwk darah ni skli pg klinik ya. nnti dorg akan scan rahim awk or refer ke hospital.

2y ago

saya pun cmni dktr scan dh kosong semua dh kluar semua pakat sebak sedih tkpe ade.reski lain