Ada saya gugur?

Hi mummies. Saya newbie baru sahaja berkahwin. Dah lmbt sebulan period. Baru terjadi benda ni pda saya adakah saya gugur. Sebab darah tak kluar bnyak macam darah gugur atau peirod 🥲

Ada saya gugur?
12 Balas
 profile icon
Tulis jawapan

Macam gugur je tu awak. Saya baru gugur bulan lepas dan janin yang jatuh lebih kurang dengan gambar awak tu. Satu kantung, satu janin. Better awak pergi klinik atau emergency hospital. Doctor akan check rahim dah bersih atau ada sisa lagi.

Ni macam gugur sis, bawak sekali pergi emrgncy dgn segera, nanti dorg akan cek, kalau prgnant, gugur upt msih double line, kalau saya hari tu, lepas 2 minggu bru upt negatif. Baik sis ke hspital takut tinggal sisa😥

ade buat upt x sblm tu? kalau double line, terus bwk darah ni skli pg klinik ya. nnti dorg akan scan rahim awk or refer ke hospital.

7mo ago

saya pun cmni dktr scan dh kosong semua dh kluar semua pakat sebak sedih tkpe ade.reski lain

bawk g hospital. nanti pakar sana cek. bawk baju salin semua siap2. Incase kene tahan warded. ajak suami sekali

mcm ke guguran sis. bwk isi daging tu g hospital. dulu ms sy keguguran. mcm tu lah rupa daging tu...

Macam keguguran .. better pergi hospital terus .. klau blom clean dorang akan cuci

TapFluencer

Bawa pg hospital je sis.. nnt diorng bawa pg lab. And scan rahim lagi.

Gumpalan darah itu.. Keguguran sis.. Sama mcm sy dulu

VIP Member

Letak dlm plastik, bawa pergi hospital

Pergi hospital terus untuk check.