Breast Pump

Mummies boleh suggest breast pum auto brand yang terbaik.. Setakat ni guna manual.. Pam 5 minit dah sakit tangan ?susu pun tak sampai 4oz

12 Balas

Saya pkai autumz masa anak 1st. Dapat susukan setahun 5 bln lps tu da strt minum fm. Lps bsalin ank kedua dapat pakai pam yg sama lebih kurang 4 bulan lps tu motor pam rosak. So saya pakai spectra 9s. Dapat susukan smpai ank 2tahun 3 bulan, lps tu da pregnant no 3. Now baru habis pantang dan masih gunakan spectra 9s. Suka sebab massage function ngan expression mode pam ni seakan2 sama macam baby hisap dan tak sakit.

5y ago

Best la mcm tu.. I pun mind set nak bf aje 2 tahun tapi family tak sokong sangat.. Asyik2 mintak campur formula milk kalau baby nangis... Masa tu stress sikit.. Tapi I cuba motivate myself..