SUAMI TEMAN

Mulai 10 jun kan PM dah umumkn PKPP ..byk kelonggaran dh..klu suami nk tmnkn kt laboor room bleh x??time melawat pun dibenarkan x?

10 Balas

Saya due bln 9..harap2 masa tu longgar dah pkpp ni..nak sgt en suami teman kan utk kali ni..anak yg ke 5 dah..jarak 6 tahun dr abg dia..anak sulung n no 2 sempat teman..no.3 x leh sbb czer,no 4,x sempat sampai saya dah bersalin hu..hu..harap yg lasssstttt ni dpt temankan lah...

Td ada wartawan tya pd doc noorhisham ttg ni. .doc norhisham cma kata,dari hospital masing2. .hurm. .hrp2 d bolekan lah suami hntr brg dkt ats masa masuk wad nanti. . .

Klau melaka latest kwn sye bersalin last week still x boleh teman. Cuma mase kita discharge husband boleh naik dekat ward amik brg. Sbelum ni husband leh tnggu kat lobby je.

4y ago

Susah lah suami xboleh masuk kann.. Da la kekuatan kat situ.. Hahahahaha.. 🤣

Xtau lah maybe leh maybe xleh laubleh syukur alhamdulillah lau xleh kena sbr n kuat semngt doktor ad nurse ad t leh tlng bg smngt n tenangkn huhuhuhu

Sy pon due awal bln7. Lateley baby suka sgt mengeras 🤣🤣 mcm dah tak sabar nk kuar. Babyboy jgk ni

4y ago

sme !😢 hrp somi dpt tmn

Harapnya boleh laa kan. Due awal bulan 7, tak tahu laa kalau bersalin awal ke kan 😅

4y ago

Nak kena tanya doc la nanti agaknya 😂

Swasta doctor siap bg tau awal nti suami kene bantu masa bersalin. Tp kalau kerajaan sy tak pasti

4y ago

Sy brslin krjaan je sis

Atas hospital kot.. Nt try tnya hospital y sis rancang nk bersalin tu

Tak pasti lh plk kalau kerajaan.. mgkin kalau swasta bole kot

Huhu