Tanya Pendapat

Momy2 selalu pakai kan barut baby sampai bpe bulan?? My son dah tak muat barut dia skrg dah 3 bulan ibu mertua ad tegur cpakai barut dah ke saya ckp la dah xmuat dia kata tak kembung ke? abis tu dah xmuat nak pakse gak ke kdg2 smpai berkesan tali kat perut tapi disebbkan ddk skli kne la pakai kan tapi smlm mmng dah xmuat ??sme jgk mcm mitten saya pakai kan smpai anak umur 2 bulan je pastu cpakai dah sbb nk bgi dia belajar gerak2kan jari Dr pun xsarankan pakai mitten lama2 kan tapi bila dgn org tua ni ad je dia punya xkene nnti msuk angin la haiyooo nk gelak je mne ada angin masuk melalui tangan... Kdg tu diam je mlas nk bantah kang kata kita ni biadap pulak kan?

1 Balas

Redha je laa sis. Begitu laa kalau duduk dengan mertua 😅 selagi baby kita okay sihat, in shaa Allah takde pape.