Baby Car Seat

Hello Moms. Korang guna car seat jenama apa. Sy tgh mencari car seat yg jpj approved dan memiliki ciri2 keselamatan yg baik.

7 Balas

Sy beli infant carrier jenama otomo sbb ni jpj n miros approved. Harga berpatutan. Dulu main beli je carseat yg boleh pakai lama. Skali baby keluar kecik tak muat. Yg second ni terus beli infant carrier dulu..

4y ago

Bawah 13kg.. maybe cecah umur baby setahun.. depend pd berat anak 🙂