Baby Car Seat

Hello Moms. Korang guna car seat jenama apa. Sy tgh mencari car seat yg jpj approved dan memiliki ciri2 keselamatan yg baik.

7 Balas

Ikut kemampuan. Yang isofix(certain kereta je boleh pasang) mahal sikit. Yang ikat dgn seatbelt murah sikit. Beli la yg boleh pakai dari 0 months smpai besar jimat. Tp kalu baby kcik nak ikat nak angkat time tidur susah skit la kalu yg gitu.. Mcm sis ats tu ckp maxi cosi boleh cabut camtu je kluar kereta tapi harga dia beribu la. Ada yg jenama malaysia tp kukuh mcm koopers dh ok. Blh search kr instagram jgk group2 yg ada kutu car seat. Baya sbulan2 nnt baby kluar dpt turn carseat.