GIGI ROSAK & BURUK

Hi moms, nak tanya mmg kalau pregnant akan effect gigi ke? Since pregnant gusi sy berdarah & tak selesa. Ingat benda ni akan pulih sendiri. So sy tak cakap pape kat doct. & pagi ni baru perasan gigi dah start berlubang & hitam 😭😭😭😭 setiap kali checkup doct tak cakap suruh pergi klinik gigi. What should i do? Kena direct pergi klinik gigi ke? Ada yg mcm sy tak? **sy setiap hari minum susu siang/malam. Makan folid acid & fish oil omega 3. #ingintahu #firstbaby #bantusharing #bantusharing #pleasehelp

1 Balas

hormon mengandung mmg kadang2 buat gusi berdarah dan bengkak. awal2 buka buku pink haritu nurse takde pesan suruh pergi cek gigi ke? sekarang dah pregnant berapa bulan?

11mo ago

sepatutnya dicheck gg. u ada makan kalsium dan susu tak?