Missed Miscarriage

Moms, ade sesiapa pernah mengalami missed miscarriage tak? Boleh kongsi pengalaman & tips ape2? Sy td pergi scan kali kedua. Kalau ikutkan dah 10w tp doc scan masih lg bersize 6w mcm 1st scan 3 minggu lps. So doc assume sy kategori missed miscarriage & perlu refer ke pakar. Sy tak taulah sy patot berharap lg atau redha jek mmg dah takde harapan ???

9 Balas

Thun lps sya MC 18w, ptt 18w tp Dr scan baby bru 13w, Huhu Lama dah xda dlm Perut, darah xda skit Xda biasa je tau2 dah xda degupan jantung, so trus msuk Wd induce kluar darah msuk LR 5hri 5kli induce Hri jumaat 2hb11/18 Slmt lhirkn, n now sya dah 15w, Hihi Alhamdulillah 8m jga Mnnti pregnant blik.... Bgtulh pglmn MC sya.... Awak Yg sabar OK 🥰