Missed Miscarriage

Moms, ade sesiapa pernah mengalami missed miscarriage tak? Boleh kongsi pengalaman & tips ape2? Sy td pergi scan kali kedua. Kalau ikutkan dah 10w tp doc scan masih lg bersize 6w mcm 1st scan 3 minggu lps. So doc assume sy kategori missed miscarriage & perlu refer ke pakar. Sy tak taulah sy patot berharap lg atau redha jek mmg dah takde harapan ???

9 Balas

Sya mcm awk. 10week bila scan 6w. Nnti repeat scan lg. Moga baik2 saja. Insa'Allah.