Alat Dengar jantung baby

Hi mommys.. Nk tanya, mommy luar sana pernah guna tak alat nk dgr jantung baby? Okay tak? Bahaya tak? Or ada suggestions lain? Sy baru beli kt shopee

Alat Dengar jantung baby
20 Balas

Sy rasa okay saja nk guna benda nie. As long u r confident enough to know that is heartbeat baby. Benda nie hanya detect heartbeat saja. Kalau awak dah kira gerakan baby, still continue kira gerakan baby tu yeah. Sometime machine can be fault too. Everybody know jantung kita letak kt sebelah kiri kn, kt bahagian dada, it is impossible sis nie die akan letak kt bahagian dada, mcm x make sense pula bila ada yg kata akan dgr heartbaby sendiri. Mmg akan dgr heartbaby sendiri kalau u letak kt bahagian kiri dada. Kalau letak kt area perut, definitely tu heartbeat baby, cuma kena pandai cari saja la sbb baby berpusing. Kalau x pakar pun boleh je guna. Sometime ada yg lg expert dr pakar, ye lah gali ilmu sendiri kn. Awak nk guna, guna saja, if that make u happy okay. 😊❤️