Alahan Mual 7 weeks

Hi mommys, nak tanya siapa kat sini alahan mual tak boleh makan nasi, makanan yg bertumis, kari, tomyam? Boleh bg suggestion mknn apa yg boleh makan utk sekadar penuhkn perut selain buah ? Sbb risau baby perut asyik kosong sbb tak lalu makan.. Nak mkn roti2 takut manis pula mkn hari2.. tgk kacang pun tak lalu nk makan.. skrg yg boleh masuk mee sup atau kuah yg kering2 je

1 Balas

sama mcm sy .. dri 5week skrg dh nk msuk 10week xmkn nsi lgsung .. mkn 2,3suap pn mntah .. hari2 mkn buah2 je