baby selesema dan berkahak

hi mommy,mcm mna nk hilangkn kahak baby yg bru berusia 1bulan?da try produk baby balsam n yourbaby cream still xada kesan..risau bila anak bernafas berbunyi..#bantusharing #firstbaby

1 Balas

Boleh try aowaleet. Sy dulu sepanjang anak dalam pantang memang guna, tkada masalah. Sekarang dia umur 1tahun 4bulan sy masih guna. Hingus pun cepat kering, tidur selesa, kembung pun dah takda. Aowaleet sesuai untuk masalah batuk, selsema & berkahak. Try la sis. Anak sy pakai cukup elok. Sy yakin dan sy sendiri pun jadi agent beli banyak terus 😁