Buasirrrrrrrr

Mommy2 sini ada buasir x? Sy tgh berpantang skrg. Mcm mne nk hilangkan buasir yee. Siksa sgt. Tnye nurse doc semua ckp mkn buah n minum air bnyk. Dh try tpi xjalan. Sape2 ada idea x nk hilangkn buasirrr . Penat siksaaaa yg amat#pleasehelp

1 Balas

aritu sy bertangas baru la kecut buasir tu

2y ago

Ade y die gune herba2 pastu asapkan kt bawah buntut..kite duduk or baring angkt kaki.mase sy lepas bersalin aritu..org ngurut tu bt skali ngan tangas 3 hari..kejap je kecut buasir tu..kering.klau x berdenyut nk duduk n jln sakit