Bersalin di Serdang/Hosp Kerajaan time Covid?

Mommy2 sekalian, siapa baru bersalin di Hospital Serdang? Sekarang mmg husband tak boleh temankan dalam labor room atau wad kan? Siapa2 yg baru bersalin time Covid/pkp ni di hospital kerajaan boleh share experience jugak? Sekarang ni hospital private yg sy dah booking pun tak bagi husband masuk labor room sbb pkpb. Rasa mcm tak berbaloi ada jugak bayar mahal2, better simpan untuk berpantang nanti. Lagipun, mula2 booking kat private sbb nak husband temankan since first baby.

2 Balas

hospital private mana yg tk bg tu. klau cmtu baik g kerajaan je.. murah pun murah