Kaki Bengkak ?

Mommy2 plez tlg, ada petua tuk bengkak kaki tak selain tido alas kaki bg tggi?? 31 weeks dah tak selesa lak nk jalan kaki bengkak ??

2 Balas

mcm sy dlu husben suh rendam kaki dgn ais..tp xtwla org leh leh kurangkn bengkak pd kaki atau x..mcm sy ia berkesan.. mg d pmudahkan segalanya.. (tp ais tu sy bekukan air dlm botol mineral kmdian letak air dlm besen dgn botol tu skali...tuk dptkn sejuk dr ais rendam kaki kurangnn bengkak..mg d pmudahkan segalanya..aamiin)