suntik kancing gigi (ATT)

hi mommy2 i firstmom nanti 26hb suntik kancing gigi (28weeks 2 days) nak tnye rse dia sakit sangat ke and ap kesan sampingan yg akan dapat#firstmom #firstbaby

25 Balas

1.bergantung pada needle yg nurse guna untuk cucuk. hehehe. 2. kebas tu bila ubat msuk. kalau needle tak kena dgn syringe, mmg 2 3 hari jugak sakit bhgian tu. mcm sy alhamdulillah takde demam takde apa. cuma bilaa tidur tu xboleh nk hempap belah yg kne cucuk tu..

2y ago

sy masa first cucuk tak sakit langsung. ni second cucuk ,mungkin takde stock needle dgn syringe yg bersesuain kot, kecundang 3 hari skit kt tmpt cucuk 😆 layan je sis. ksimpulannya tak skit mana pun. entah branak nnti sakit dia pon sy xtau lgi mcm mana. seram