Tidur meniarap

Hi mommy, sy tgh mengandung 6 minggu lebih. Kadang2 sy tak perasan saya tdo termeniarap. Camner ye? Bahaya ke? Ade tips tak utk mengelakkan? Tq mommy smua. #ingintahu #pleasehelp #firstbaby #firstmom

2 Balas

6w tak rse ap lagi kan bsr ke ap.. sy slalu je tertdo menyarap memule dlu.. tp naik 16w.. tak mampu dah nak mnyarap.. dy akan jafi auto toklehhh.. mmg kene mngiring sbb sndri tak selese.. either mnyarap or menelentang make u out of breath.. position selese just mengiring jeee.. hahaha..