Sex + penat + hilang nafsu

Mommy semua, nak tanya, lelaki memang kuat nafsu sangat ke? Seminggu berapa kali suami akan mintak ? Saya ni preggy anak kedua,jdinya saya kdg cepat letih sampai kdg nk layan suami pun tkde mood. Penat 1 hal, ngntuk pun satu hal. Bila bab sexx suami mmg akan moody terus, nnti dia salahkan kita. Ye sy mmg kurang bernfsu sejak lahir anak pertme haritu, mgkin sbb saya letih sgt2, semua kerja rumah saya buat, jaga anak semua tu. Boleh bg kata2 semngat. #ingintahu bila bersuara sy jgk disalahkn 😭 sy penat

26 Balas
 profile icon
Tulis jawapan

sya sebelum pregnant kerap sex bersama suami🤭selagi tak maii period selagi tu bersama..layan je nafsu suami😅11 tahun takda anak,tu je keja🤣🤣ingat mandul dh sya..last² pregnant tanpa disangka²😍bila dah pregnant suami tak sentuh langsung..dia takut nak sex🤭bila ajak tak mau🤣🤣dia elak sungguh²..alhamdulillah suami memahami sgt² 11 tahun tu layan dia je..

Baca lagi