normal ke gigi lambat tumbuh

hi mommy semua . anak saya setahun sebulan tp baru tumbuh gigi . tu pun naik sikit je dr puasa haritu . tengok anak kawan2 yg lahir sama bulan sama tahun dah banyak gigi tumbuh . normal ke tak ye ? atau ade nak bg makan ape2 supaya gigi cepat tumbuh

4 Balas

Sikit tu berapa batang awak? Normal je pertumbuhan gigi anak awak. Yang penting anak awak dah tumbuh gigi yang pertama sebelum usia 18 bulan. Nanti bawak la anak first dental check up kalau belum.

11mo ago

dua tp naik skit jee

Anak sy pon mcm ni dulu. Tanya paed, katanya normal je.. lambat tumbuh, lambat sikit nak rosak 😁

normal puan .ank sy dlu pun lmbt tumbuh gg nya

normal