Please choose!!!

Hi mommy, saya nak minta pendapat dari mommy semua. Saya sekarang tengah pregnant dalam 8 week. Tapi baby takada heartbeat. So doctor ada bagi pilihan nak operation or biar jatuh. Cuma sekarang nie saya langsung takada rasa sakit apa apa. Please mommy tolong jawab...

18 Balas

Tunggu sampai 10w. Saya scan 8w cuma nampak kantung sahaja. Scan 10w baru nampak heartbeat.

biar jatuh sendiri i think,mana tau ada keajaiban berlaku...semoga dipermudahkan..

better tunggu dulu. Dr ada cucuk ubat kecutkan rahim ke sis?

sy 9week+ bru nmpak bby+heartbeat.. scan 8week kntung jerr

awal lagi la 8week tu, kena tunggu 2minggu lagi

Ia take time sis.. Sy doakn spya dimudah2kan urusan awk

Better tunggu sis☺️☺️

doctor scan ats atau dr bawah juga?

2y ago

Dua dua... Sebab scan dekat hospital o&g.