perlu ke breast pump untuk suri rumah?

Mommy, perlu ke breast pump utk suri rumah. And share sikit sebaikan dia.

21 Balas

Hrtu sy ada consult dgn nurse tentang isu ni sis.. Dia kte tengok dlu keadaan awk seminggu dua after deliver. If xde problems pd baby or pd breast (x bengkak) dia kte better bg direct. Tp kalo dh kerap bg pd baby susu still byk sampai bengkak2 brulah guna breastpump. Tp tu just teori yg sy dpt.. Sbb sy pregnant ank 1st sy pun xde experience so kena consider jugak pandangan ibu2 yg lain.. 😉