Period delay

Hi mommy period bln lpas 13/2-18/2 period sya teratur bulan ni delay tpi cek upt td naik 1 line je .. bila ye paling tepat nak cek upt

4 Balas

saya mcm awk jugak..kakak Sya suggest check pagi dlm pukul 4/5 am, sebab waktu tu air kencing kita fresh x de mix dgn bnda lain.. plus Sya mmg bersama waktu subur..so bila genap 14 hari selepas tarikh subur dan period pula x dtg, so buatlah test..

1mo ago

ada suruh tnggu 2 mnggu cek lgi.. kite nye hmm pantang ada upt lbih gtal nk cek 2 3 kli.. ttc 6 thun dah hrap kali ni rezeki melekat..

kalau sis bnyk stok upt cek jaa hari² tuk puaskn hati 😅 kalau still -ve maybe masalah hormon , stress . sis try cek subuh kul 4-5am cmtuh . Semoga ada rezeki sis dn suami 🙏🏼🥰

sama macam sy last period 12/2 ..bila cek upt 1 line je ..perut pun kembung & mengeras je ni

1mo ago

sya takde alahan ke ape cuma kerap kencing je

sis delay dah berapa hari..

1mo ago

ye..sebaiknya pegi klinik utk kepastian..kdg² boleh jd pregnant..kdg² boleh jd perubahan hormon.. cuma pengalaman sy..klu dah lewat 8 hari biasanya positif..nti sis try cek klinik ye.. moga ada rezeki sis..