Ada tak yg sama due awal june 😍 due sya 7 June

Hi mommy ☺️ nk tnya mommy's dh ready barang baby Dan barang pantang ? 😍 Excited kan nak jumpa buah hati ♥️ semoga dipermudahkn semua urusan kita 😍🤰 #firstbaby

37 Balas

sye 6/6 tapi bru nie msuk wad 13 ari ade jgkitan kuman,on antibiotik smua,skrg 31week,jln da buka 1cm ade trun drh ,lendir,ari2 akan kluar lendir bnyak ,jln msih sama 1cm,pintu servik da kmbang dan nipis,bile2 mse jea bleh brsalin,doc bg balik dan rest dkt umah,ari pertama ade contraction,lps tu xde cuma mngeras jea,skit kepala sgt 2 arini ,pnggang n pinggul mkin skit,xde pngalaman lahir bby x ckup bln 7 bkn nie,n x pnh kuar drh mse nak branak,biasa contraction tros jea skit n branak,,,smoga baik2 jea ,,,smoga dipwrmudahkan ibu2 brsalin bln jun,,,aamiinn dan doakan untuk sye,,bby berat 1.14kg,,,