Ada tak yg sama due awal june 😍 due sya 7 June

Hi mommy ☺️ nk tnya mommy's dh ready barang baby Dan barang pantang ? 😍 Excited kan nak jumpa buah hati ♥️ semoga dipermudahkn semua urusan kita 😍🤰 #firstbaby

37 Balas

saya style kumpul semua barg...pastikan lengkap apa yg saya nak..then pilih mana utk labour room,mana utk 2hari di ward klu kne stay dan mana yg prepare utk rumah...dan baju2 saya cuci sebulan sebelum kemudian masuk beg plastic kedap udara, dan manage tmpt dekat mana saya nk baring yg mudah utk saya ke tandas..sama ada dlm bilik atau ruang tamu...begitu lar kalau saya

10mo ago

macam saya guna sabun khas utk pakaian baby...smpai ¹ tahun Bru saya try sabun basuh bajunkita tpi kalau terus skin anak sensitive, tukar kepada sabun basuh khas semula...tpi semua anak² saya lepas 1 tahun umurnya mmg pakai sabun biasa dorg dh okey tpi x boleh terlalu wangi semerbak nnti hidung dorg sensitif kuat sgt bau