Ada tak yg sama due awal june 😍 due sya 7 June

Hi mommy ☺️ nk tnya mommy's dh ready barang baby Dan barang pantang ? 😍 Excited kan nak jumpa buah hati ♥️ semoga dipermudahkn semua urusan kita 😍🤰 #firstbaby

37 Balas

Due date sy 14 Jun ni. Sy dah pack barang hospital tapi tak puas hati jadi sy bongkar balik 😅😂 Skrg berfikir lagi nak pack mcm mana 😂😂 Barang baby dan barang pantang belum berapa complete 😂 Tapi semua dah cuci awal2 sbb tak nak kalut bercuci semua. Sy pun first mum juga. Harap2 semua barang lengkap lepas ni. Esok bulan april dah 😂 Cepatnya masa berlalu kan mummies~