kuning BABY

Mommy HELP ME ? Baby saya kuning makin naik hari hari kena pergi KLINIK , takut je kena tahan wad balik , ada cara tak untuk turunkan kuning Baby ?

25 Balas

elakkan lada hitam, halia, kunyit..lepas baby bebas dr pantang, baru boleh mkn sume tu sbb benda2 panas..ibu minum susu kambing, bkn baby.. InsyaAllah, tu la sy amalkan, mmg tak smp sehari, baby sy tak de kuning dh.. alhamdulillah.. kerapkan susukan bayi