Bersalin awal atau lewat

Hi mommy's... Bole sya tahu. Mommy pregnant pertama kali. Bersalin paling awal berape minggu? Sya skrg dh 32 minggu. Boleh share pengalamam mommy.. sya agak nervous lak sejak masuk trimester ke 3 ni. #ingintahu #firstbaby #firstmom

22 Balas

saya bersalin thun 2016 masa kandungan 39minggu 5hari..😅 kandungan kdua pulak 38minggu6hari..cpt sikit lah..skrg ni xthu lah kluanya bila..😅 semoga dipermudhkan sglanya..Aminnn