Bersalin awal atau lewat

Hi mommy's... Bole sya tahu. Mommy pregnant pertama kali. Bersalin paling awal berape minggu? Sya skrg dh 32 minggu. Boleh share pengalamam mommy.. sya agak nervous lak sejak masuk trimester ke 3 ni. #ingintahu #firstbaby #firstmom

22 Balas

Sy 36w6d tak cukup sehari. 😅 Air ketuban leaking warna hijau (baby dah berak dlm perut) terus ke LR, nurse pecahkan ketuban then induce last2 buka 7cm je. Emergency czer la jawabnya. ☺️

2y ago

sy ada anxiety..blm jd pape lg sy dh fikir jauh kehadapan😂😂 doc yg dduk sebelah kita msa czer tu jenuh tenang kn sy😂😂😂😂😂