anak taknak tidur di tilam

Mommy ade pengalaman x baby taknak di bedung dan taknak tidur di tilam. Dia nak tidur atas dada kita je bru dia boleh tidur.. kalau duduk dekat pengasuh mmg dia x boleh tidur. Baby bru berusia 2 bulan 14 hari. Ade tips x nk bg dia tidur atas tilam dengan lena

13 Balas

anak 2nd sy tak bedung lgsg dr umur 1w .. kalau bedung dia menggeliat smpi biru muka .. tdo bwh takpe aslkan sy ada dekat 😅😅😅 skrg dh 6thn 😊😊😊